h1

Glasmanden: Rentegning

October 3, 2007

Tegnebord_rentegning

Så skedte det endeligt. I dag starter jeg på rentegningen af Glasmanden. 34 sider ligger og ulmer ved siden af lysbordet, og brænder for at blive færdige.
Der var tidspunkter hvor jeg var i tvivl, om jeg kunne gennemføre at gøre en process færdig ad gangen, og der har været masser af kølige aftener hvor jeg har været meget tæt på bare at gå i gang med at rentegne, og skide hul i de gode intentioner.

Min plan har siden november 2006 været at gøre hver del af processen færdig før jeg begynder på den næste. Altså, først skrive, det lykkedes. Så doodle og layoute, det lykkedes også. Så tegne alle siderne op med blyant, som nu også er lykkedes. Og så nu, her til sidst at rentagne det hele i et forløb.
Ved alle mine tidligere tegneserieprojekter har jeg blandet de sidste 3 dele af arbejdprocessen godt sammen, og det har været godt. Men jeg ville nu se om jeg kunne opnå en anden helhed ved at lade hver process bære sig selv igennem.

Lige nu synes jeg det ser ud til at lykkes. Hvis alt går som jeg håber, vil jeg om 6 måneders tid, stå med en tegneserie som er mere helstøbt og komplet i sin opbygning og streg end jeg tidligere har præsteret.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: